Kokias jungtis naudoti įrengiant LED apšvietimo sistemą pastogėse

Kokias jungtis naudoti įrengiant LED apšvietimo sistemą pastogėse

Renkantis jungtis LED apšvietimo sistemai, svarbiausia pasirinkti tinkamo dydžio ir charakteristikos jungtis. Įgyvendindami projektus, dažniausiai naudojame WAGO jungtis. Per keletą darbo metų išbandėme daugelį jungčių ir likome patenkinti WAGO gaminių rezultatais.

Standartiškai pakalimuose naudojame užspaudžiamas arba užsifiksuojančias jungtis ir trijų kanalų. Vadinamosios oranžinės WAGO jungtys yra universalios ir tinka nuo 0.5 mm2 iki 2.5 mm2 storio laidams.

Užsifiksuojančios jungtys yra pigesnės nei užspaudžiamos, tačiau norint naudoti tokias visi laidai privalo būti monolitiniai arba užpresuoti naudojant specialius antgaliukus ir reples.

 

 

 

 

 

 

Užspaudžiamos WAGO jungtys iš trijų kanalų atrodo taip:

Čia aprašomos jungtys yra tik mūsų rekomenduojamos, neakcentuojame, kad būtina naudoti tokius sujungimus. Klientai dalijasi savo patirtimi ir pasakoja, kad kuo puikiausiai tinka ir kitokio tipo jungtys laidams – tad čia kiekvieno meistro pasirinkimas.

WAGO jungtys yra populiarios, jų galite įsigyti daugelyje elektros prekių parduotuvių, tai pat didesniuose namų apyvokos daiktų parduotuvėse. Jūsų patogumui WAGO sujungimus galime Jums sukomplektuoti, esant poreikiui užpresuojame LED šviestuvų laidų galus specialiais antgaliukais, tad Jums beliks tik sujungti šviestuvus į bendrą grandinę.

Jei neradote reikiamos informacijos, susisiekite su mumis, pasistengsime atsakyti į Jūsų klausimus!

Mūsų kontaktų forma

Dalintis


Ką tik pridėjote šią prekę į krepšelį: